Миене на улици

Проучванията за ефективността на дейностите по почистване на улиците установиха, че миенето на улици е ефективна техника за намаляване на концентрацията на прахови частици в атмосферата при концентрации на прахови частици с измерено намаление от 7-10%.

Там, където има по-голямо натоварване например преминаване на тежки превозни средства или строителни обекти е най-добре да се извършва ежедневно измиване на улиците и прилежащи територии, за да се избегне напластяване и разнасянето на прах и вредни частици.

Предлагаме миена на улици по два начина:


✔ Машинно миене на улици с помощта на впръскване на вода под високо налягане подавана от монтирани под камиона дюзи.


✔ Ръчно измиване с маркуч и вода подавана от водоноската. Този вариант е доста по ефективен, понеже човек ръчно измива всички замърсявания по улиците и тротоарите.

Винаги се съобразяваме с това какъв е обекта и преценяваме по кой метод ще е най-ефективно измиването.

Разполагаме с алуминиеви цистерни с вместимост 6, 8 и 9 м3. Нашите висококвалифицирани екипи са оборудвани с техника от най-висок клас. Готови са да реагират бързо и адекватно във всяка ситуация. Без значение дали Ви трябва топла вода за строителен обект рано сутринта или искате да се измие прашния плац, ние сме на Ваше разположение 24/7.

Може да се свържете с нас на телефон: 0877-050-776!